dilluns, 20 de juny del 2011

Capsigrany 2011



Encara que en una mica de retard des de "La fada confitada" volem felicitar als organitzadors del Capsigrany pel seu bon gust en l'elecció dels espectacles. Ens han fet riure, plorar, emocionar-nos i pensar. Què més volem en un poble de muntanya on sense moure'ns de casa hem gaudit de teatre de primera a un preu irrisori? Moltes gràcies i endavant.
També ens alegra molt saber que entre els nostres veïns tenim un mag amb molt de futur. Enhorabona Pablo!, segons les meves enquestes la teua actuació ha estat la que més ha agradat al públic infantil.

dimecres, 1 de juny del 2011

Mans de fada, mans de gegant.

A l'escola hi ha moments que, si et deixes portar pels xiquets, s'omplin de creativitat i serveixen per lligar el que no se t'hagués ocorregut mai. Així ha passat quan recordant el conte de "La mà" d' Estrella Ramón he dibuixat una mà gran a la pissarra per recordar el nom dels dits del conte. De sobte algú ha dit: "pareix una mà de gegant" ... i a partir d'aquesta intervenció hem començat a parlar sobre com déu ser la mà d'una bruixa (ungles llargues, arrugada,...), d'una fada (xicoteta, suau...), d'un troll (gran, bruta,...) i la pissarra s'ha omplit de tipus de mans que ens han servit per: pensar, contar, aprendre els noms dels dits, posar adjectius a les mans, comparar grandàries, alçades,... i sobretot per desenvolupar la creativitat i riure, perquè no hi ha res més bonic que un somriure.