dijous, 3 de març de 2011

ÀCID, AMARG I ... DOLCET

Als xiquets de classe els dic que som científics, que experimentem, provem, fem hipòtesis (estarà bo? estarà roin?...) i avui ens toca tastar coses àcides i amargues. Borja ha sigut l'encarregat dels productes àcids i ens ha portat llima i poma. Les hem tocades (suau o aspre), olorades i a la fi tastades, ... i les expressions de les seves cares si mireu les fotos parlen elles soles. De coses amargues n'han portat Eric i Daniel: olives, cafè, xocolate i ametles amargues. Hem començat fent-nos un caferet sense sucre i no ens ha agradat gens, desprès li hem afegit sucre i ha millorat una mica, alguns xiquets també han destacat que els agradava l'olor. Hem continuat amb les ametles amargues i estaven tant roines que hem anat depresa a beure, després hem tastat el xocolate, una mica amarg però millor que les ametles,... però el que més ens ha agradat ha sigut el trosset de sucre que ens hem menjat per acabar l'experiència amb una sensació ben dolceta.

1 comentari: