divendres, 4 de novembre del 2011

El llibre de les lletres: la "A".



Este curs amb la col·laboració de les famílies farem "El llibre de les lletres". El treball consisteix en què cada setmana un xiquet s'emportarà a casa la "Carpeta de l'Abecedari" on està: 
- la titella de Mos (un monstre que menja lletres) que ens ajudarà a buscar paraules que tinguen com a inicial la lletra que haurem de treballar. 
- una cartolina on haurà d’aparèixer la lletra en majúscula i en minúscula i a més a més haurem d’apegar, escriure, dibuixar coses que comencen per eixa lletra. Tot ho escriurem amb majúscules, destacant la inicial. 

A la setmana següent ho haurà de tornar a l'escola juntament amb dos coses que tinguen al seu nom la inicial de la lletra treballada. Els objectes, menjar, fotografies,... que porten els posarem dins de la caixa màgica i farem el joc de les endevinalles. A partir d’esta activitat el xiquet es convertirà en el padrí d’eixa lletra i la seva funció serà ser el presentador, el que cuide la lletra, ... el protagonista, el responsable de la lletra. Durant la setmana muntarem la lletra utilitzant diferents materials (partint de la creativitat dels xiquets) i li farem una foto amb el padrí. 
Doncs ací teniu el resultat del primer treball que hem rebut a la classe, l'ha fet Aitana a qui hem nomenat padrina de la "A" perquè la té moltes vegades al seu nom. Avui hem descobert que el seu poble també comença per la lletra A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada