dijous, 22 de desembre del 2011

La lletra "R"

Per acabar el primer trimestre Rubén ens ha portat la "R", inicial del seu nom i també de ràdio, roba i raspall. Estos són els objectes que han anat eixint de la caixa màgica. El raspall ens ha encetat un tema molt interessant: l'hàbit de netejar-se les dents. Així hem recordat entre tots quantes voltes ens les hem de rentar, com es fa, si hem de posar molta o poca pasta, si podem utilitzar el raspall d'una altra persona,... També hem parlat dels bacteris i fins i tot del "Ratoncito Pérez". Un tema interessant al que el curs que ve dedicarem un xicotet projecte. Després havíem d'endevinar ràdio. Ha sigut difícil, el xiquet que més s'ha aproximat ha dit radiador, desprès també han dit cassette,... el més graciós ha sigut escoltar com radiaven un partit de futbol i veure com s'alçaven a ballar quan canviant el dial hem sentit música.
Desprès hem llegit el cartell de la la lletra R. I per últim, Rubén ha volgut que construírem la seva lletra amb plastilina, així que ens hem posat tots a fer xurros i així ens ha quedat.
Ah! Se m'oblidava, mentre esperàvem a que vinguera Agripino per anar a Educació Física, hem eixit tots a la pissarra a fer la "R" com les persones grans, seguint bé la direccionalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada